Mirosavljev drejt largimit, një tjetër dështim

Serbi Milan Mirosavljev erdhi me bujë te Partizani në muajin janar, ashtu si mbrojtësi brzilian. Mirosavljev u konsiderua si lojtari që do të shndërrohej shpejt në një pikë referimi në sulmin e kuq, por nuk ndodhi kështu.

Koha tregoi shpejt se ai nuk është i duhuri për këtë detyrë dhe Partizani po mundohet të minimizojë dëmet financiare. Drejtuesit i kanë paraqitur divorcin sulmuesit, por ky i fundit fillimisht nuk ka pranuar.

Ai ka kushtet e tij financiare dhe nuk përjashtohet që të ndodhë një situatë e ngjashme me atë të Ergys Kaçes.

Komentoni!