Ultras Guerrils gati per ndeshjen kundër Vllaznisë

Partizani luan të shtunën në ora 16:45, në ‘Air Albania’, ndeshjen e rradhës kundër Vllazninsë.

Dhe sigursht ne stadium do të jenë dhe Ultras Guerrils. Ata si gjithmonë do të vendosen në tribunën N sipas komunikatës te publikuar sot ne Facebook. Biletat në këtë tribunë kushtojnë 300 lek.

“I bëjmë thirrje institucioneve përkatëse që të marrin masat e duhura për sigurimin e internetit të nevojshëm për të printuar bileta. Gjithashtu ju sugjerojmë që në plan afatgjatë të gjeni një kioskë pranë stadiumit Qemal Stafa për shitjen e biletave”, thonë ulrasit.

“Problemet e futbollit nuk fillojnë tek tifozët, as nuk mbarojnë me identifikimin e tifozëve!”

Komentoni!