Partizani – Vllaznia, publikohen çmimet e biletave

Për takimin Partizani – Vllaznia i vlefshëm për javën e 21 të Kampionatit, çmimet e biletave në Tribunat respektive të “Air Albania Stadium” do te jenë:

 • Biletat në Tribunat Qëndrore:
  • Sektori: VIP GOLD W104 do të kushtojnë 3 000 Lek (të reja)
  • Sektorët: W101, W102, 103, W105, W106, W107 do të kushtojnë 2 000 Lek (të reja)
 • Biletat në Tribunën përballë:
  • Sektorët: E102, E103,E104,E105,E106,E107, E108, do të kushtojnë 500 Lek (të reja)
 • Biletat në tribunat pas porte:
  • Sektorët: Nga N101 deri N106 do të kushtojnë 300 Lek (të reja)
  • Sektorët: Nga V101 deri V103 do të kushtojnë 300 Lek (të reja)
 • Sektorët e rezervuar për tifozerinë mike nga Shkodra do të jenë: W105, W106, W107, V101, V102, V103

Biletat do të mund ti siguroni duke filluar nga e dita e enjte dhe në vazhdim çdo ditë ora 10:00 deri 19:00 pranë pikës së shitjes, në stadiumin “Selman Stërmasi”.

Komentoni!