Giovanni Colella largohet nga Partizani

Partizani njoftoi sot mbylljen e bashkëpunimit me trajnerin Giovanni Colella nepermjet nje lajmerimi ne llogarine zyrtare ne Facebook.

Trajneri italian i ka prezantuar dorëheqjen e parevokueshme presidentit Demi. Colella largohet nga Partizani pas nje viti të suksesshëm ku arriti së bashku me skuadrën objektivin madhor, titullin KAMPION.

Klubi falenderon “për kontributin “mister” Colella-n, që largohet nga Shqipëria si trajneri KAMPION, dhe i bëjmë me dije se dera e Partizanit do mbetet e hapur për bashkëpunime të tjera në të ardhmen.”

Komentoni!