Mungojnë urimet nga Superliga, por vijnë nga Kosova

Për të kuptuar sesa dashamirës dhe mirëkuptues janë klubet shqiptare ndaj njëri-tjetrit, mjafton të bëjmë një “xhiro” në profilet e tyre në rrjetet sociale për të parë nëse ka ndërmarrë ndonjëri prej tyre mundimin të urojnë Partizanin si kampion të Superiores.

Natyrisht, nuk e prisnim këtë nga Tirana pasi kane marre leksione ne derbi kete sezon, gje qe u kushtoi dhe titullin ne fund. Por klubet e tjera mund ta shkruanin nje urim, për të treguar respekt ndaj kundërshtarit. Pro kjo nuk eshte akoma nje eduukate sportive ne Shqiperi.

Një leksion vjen nga vëllezërit në Kosovë, me klubin e Trepçës ‘89, që në një postim në “Facebook” uroi Partizanin për këtë titull të 17-të.

I falenderojmë miqtë tanë në Kosovë dhe ju urojme fat ne sezonin e ardhshëm!

Komentoni!