Ndryshon sërish data, derbi më 17 maj

Derbi i kryeqytetit, Tirana-Partizani është kthyer në një kaos të vërtetë për sa i përket orarit se kur do të luhet. Ishte planifikuar të luhej në datën 17 maj dhe ditën e djeshme, u vendos të luhet më 16 maj.

Por, as data 16 maj nuk do të jetë dita e derbit duke qenë se sot është vendosur që ndeshja të luhet sërish në datën 17 maj.

Komentoni!