Demi: Partizani u vodh

𝐏𝐫𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐃𝐞𝐦𝐢: Laçit nga që i është bërë një hile në Krujë, donin ta kompensonin sot. Terreni në Laç ishte si në Afganistan. Ai gol offside, ndryshoi gjithë lojën.

Unë nuk jam cënuar si njeri. Ia thashë edhe tifozëve në Laç, që është turp që bënin ashtu. Xhaja para një jave ishte në Durrës, e nxori me karton lojtarin tonë që të mungonte ndeshjen tjetër. Unë kam të drejtën të dyshoj. Sot më duket një vjedhje ndaj Partizanit.

Nuk dua të merrem asnjëherë me arbitrat. Sot kuptova se Partizanit i kanë rënë në qafë. Nuk kam çfarë them më shumë. Në Laç ishte si Afganistan, por s’ka problem, ne jemi mësuar me këto. Duhet të veprojmë edhe ne si në Afganistan, por natyra ime nuk e lejon këtë. Me këtë vjedhje ndaj Partizanit, duket se kanë bërë një larje, për atë që ju ndodhi me Krujën. Më vjen keq, nëse është e stisur kjo punë. Shpresoj të mos jetë kështu. Ne do të luftojmë shumë fort.

Një koment

  1. Presidenti dhe klubi duhet ta kundershtojne me force kete padrejtesi, sepse eshte bere si e modes qe arbitrat gabojne ndaj Partizanit ekipit me me shume tifoza ne Shqiperi! Kur qe trainer Ilir Daja, arbitrat na hoqen kampionatin. Keshtu nuk mund te vazhdohet me, kjo eshte tallje me djersen e çunave!

Komentoni!