Klubi publikon informacionin për biletat e derbit

FK Partizani publikoi sot çmimet e biletave në Tribunat respektive të “Air Albania Stadium” per ndeshjen e javes se gjashte te Superliges, qe eshte edhe nje ndeshje derbi kunder Tiranes.

Cmimet do të jenë si me poshte:

 • Biletat në Tribunat Qëndrore:
  • Sektori: VIP GOLD W104 do të kushtojnë 5 000 Lek (të reja)
  • Sektorët: W102, W103, W105, W106 do të kushtojnë 4 000 Lek (të reja)
  • Sektorët: W101 , W107 do të kushtojnë 3 000 Lek (të reja)
 • Biletat në Tribunat përballë:
  • Sektorët:E103,E104,E105,E106, E107, E204,E205,E206, E207,E208
  • E201,E202,E203,E101,E102,E108 do të kushtojnë 1 000 Lek (të reja)
 • Biletat në tribunat pas porte:
  • Sektorët: Nga N201 deri N207 dhe N101 deri N106 do të kushtojnë 500 Lek (të reja)
  • 📍Sektorët: Nga S102 deri S205 dhe nga V101 deri V202 do të kushtojnë 500 Lek (të reja)
 • Sektorët e rezervuar për tifozerinë e Tiranës do të jenë: W105, W106, W107
  • S101, S102, S103, S104, S201, S202, S203, S204, S205
  • V101, V102, V103, V201, V202

Biletat do të mund ti siguroni duke filluar nga dita e mërkurë dhe në vazhdim çdo ditë 10:00 deri 19:00 pranë dy pikave të shitjes, në stadiumet “Air Albania” dhe “Selman Stërmasi”.

Komentoni!