Fotot e fundit nga Stadiumi Partizani

Punimet në stadiumin e kompleksit “Partizani” vijojnë me intensitet.

Tashmë ka nisur edhe vendosja e stolave, duke veshur me ngjyrat tradicionale të klubit impjantin e ri modern.

Një projekt gjigand, i cili gradualisht po merr formë. Stervitja po behet aty prej disa javesh dhe shumë shpejt stadiumi do të mirpres ndeshjet e Demave të Kuq.

Komentoni!