Partizani – Kukësi, biletat kushtojnë 100 deri në 3,000 LEK

ultras guerrils partizani

Partizani ka nevojë për fitore, dhe për të arritur suksese ka nevojë për tifozët.

Këta të fundit nuk kanë shkuar të shumtë në numër, por me siguri në ndeshjen e ardhshme ndaj Kukësit në “Air Albania” të mërkurën, situata do të jetë ndryshe.

Tifozët e kuq i kanë kërkuar presidentit Demi në rrjetet sociale që bileta pas portës në ndeshjen ndaj Kukësit të jetë vetëm 100 lekë.

Presidenti i Partizanit e ka pranuar këtë kusht, por kjo nuk do të jetë ndihma e vetme, sepse në transferta, tifozëve do t’u vihen autobusë në dispozicion, për të qenë sa më të shumtë në numër.

Shikoni çmimet e biletave më poshtë sipas sektorëve.

Komentoni!