Partizani me petk kampioni, përmbysje spektakolare ndaj Barleti Volej

Dramë, vendosmëri dhe spektakël. Këto kanë qenë tre cilësitë e ndeshjes së javës së tretë të volejbollit të femrave, Partizani-Barleti Volej. Pas dy orë e 21 minutash lojë, me një përmbysje të madhe, ka dalë e fituar Partizani i Roland Tares. Barleti Volej, nën udhëheqjen e Amarilda Prengës, duke e pasur në formë Picakun e Agollin, por dhe Stërmillën e Çaushajn, sa hap e mbyll sytë merr setin e parë 11-25.

volejboll femra

Po kështu dhe të dytin 21-25 dhe krijohet përshtypja se do të jetë një ndeshje e fituar 3-0 nga vajzat e Hasan Gurabardhit. Madje përforcohet kjo ide kur fillimi i setit të tretë është 4-0 për Barletin Volej. Partizani rekuperon në 5-4, 12-10, 18-13 dhe rihap lojën duke fituar setin e tretë 25-19. Forcon mbrojtjen, por dhe pritjen e topit të parë.

Është i efektshëm në shërbim, ku bie në sy Uglenko e Beshiri dhe për rrjedhojë ka një tjetër ritëm në setin e katërt; 7-4, 14-11, 23-18, 23-21 dhe fiton setin 25-22. Gjendja psikologjike e Partizanit është më e lartë, pavarësisht se në finale Barleti Volej ka kryesuar 6-8, 6-10, 8-10, 11-12, 13-14. Dhe barazohet rezultati, jo pak por pesë herë, me shanse për të dyja ekipet për të mbyllur ndeshjen. Fati i ka buzëqeshur Partizanit, që ka fituar 20-18 dhe krejt ndeshjen 3-2.

Komentoni!