Video / Lojtarët e Partizanit nuk përmbahen, i ndërpresin intervistën Kolelës: Kush s’kërcen është… mi bashkie

Një moment i veçantë ndodhi gjatë intervistës së trajnerit Kolela, pas fitores 2-0 dhe shpalljes kampion. Ajo u ndërpre nga lojtarët e “demave” duke e lagur me ujë.

Ata gjithashtu filluan të kërcenin dhe të këndonin: “Kampeones, Kampeones” dhe gjithashtu “Kush s’kërcen është mi bashkie”!!!

Komentoni!