Partizani shpalos uniformat e reja per sezonin 2022-23

Partizani ka shpalosur sot uniformat e reja per sezonin 2022-23. Jane tre unifroma per lojtaret si dhe uniforma e portierit.

Uniforma e pare eshte e kuqe sic pritet gjithnje, me nje pjese te bardhe te supet dhe nje motiv bardhekuq te menget. Logo e Macron dhe ajo e Partizanit jane me ngjyre te bardhe gjithashtu.

Uniforma e dyte eshte e kunderta e asja te pares, kryesisht e bardhe dhe e kuqe te supet dhe nje motiv bardhekuq te menget. Logot jane te kuqe.

Uniforma e trete ka te njeten dizenjo, por eshte e zeze me aksente te bardha.

Dhe se fundi uniforma e portiereve eshte serish me te njeten dizenjo por me ngjyre portokalle dhe me aksente dhe logo te zeza.

Ju pelqejne uniformat e reja? Jepni mendimet tuaja ne komente!

Komentoni!