Foto/ Gjithçka gati në stadiumin e ri, ekipi nis stërvitjen javën e ardhshme

Pritjes po i vjen fundi, Partizani është gati të futet në shtëpinë e re. Gjithçka është gati për te nisur stërvitjen duke filluar nga fusha, portat, ambientet e brendshme, dhomat e zhveshjes. Ulëset e stadiumit pritet të mbërrijnë këtë javë dhe të montohen. Ekipi me shumë mundësi gjatë javës së ardhshme do të kryejë stërvitjen e parë në fushën e re. /Partizani.net/

Komentoni!