FOTOLAJM/ Pamjet e reja nga stadiumi “Partizani”

Në kompleksin “Partizani” vazhdojnë intensivisht punimet. Ka përfunduar shtrimi i tapetit të fushës së stadiumit dhe vijëzimi i saj. Gjatë javës së ardhshme do të vendosen dhe dy portat. Punimet vijojnë gjithashtu edhe në ambientet e brendshme. Sipas parashikimeve ekipi do të nis stërvitjen në shtëpinë e re gjatë muajit mars. /Partizani.net/

Tribuna Karshi

Tribuna Karshi

Komentoni!