Ju jeni tek Fillimi Tifozët

Tifozet shkruajne - Merkatoja e janarit dhe tifozet
02.02.2016 | 17:11
02.02.2016 | 17:11
Supersport censuron koreografine e kuqe
16.03.2015 | 14:40
16.03.2015 | 14:40
9 mijë “Guerrils”-a, skuqet “Qemal Stafa”
09.12.2014 | 19:05
09.12.2014 | 19:05
Guerrilsat masivisht drejt Durresit
29.11.2014 | 00:00
29.11.2014 | 00:00
Tifozët e kuq, një shembull unik
26.11.2014 | 18:44
26.11.2014 | 18:44
Ultras Guerrils mbulojne qiellin me balona
25.11.2014 | 22:51
25.11.2014 | 22:51
Previous 1 2 3 4 Next

SuperLiga

Partizani.Net | 2002-2015