Formacioni dhe linku per te pare ndeshjen Vllaznia - Partizani
Formacioni dhe linku per te pare ndeshjen Vllaznia - Partizani 19.10.2014 | 12:45
 
Formacioni zyrtar i ekipit: 

A. HOXHA (P) 
A.FEJZULLAHU, A RRAHMANI, E.VRAPI, A.CUCULLI, 
L.TRASHI, I.BATHA, N.NEXHIPI (C) , M.MAZREKAJ
E.VILA, S.RACIC


Linku per te pare ndeshjen : http://atdhe.al/sport.html (kliko sport 1)
SHPËRNDAJE KËTË LAJM

SuperLiga

Partizani.Net | 2002-2015