Partizani.Net - Legjenda e futbollit shqiptar Terms of Agreement
Last updated on: 07.09.2012 17:21
1. Anetaret duhet te respektojne njeri tjetrin. Sharjet dhe ofendimet nuk do te tolerohen dhe do te rezultojne ne perjashtim.

2. Komentet dhe bisedat ne faqe duhet te jene rreth sportit dhe ne lidhje me Partizanin. Materialet pornografike apo materiale te tjera qe nuk kane lidhje me temat, do te fshihen. Ne rast se anetaret perserisin kete shkelje, atehere do te perjashtohen.

3. Secili duhet te perdorer vetem nje emer ne faqe. Nese shihet se nje person perdor me shume emra, athere stafi do te fshije nje prej tyre.

4. Anetaret duhet te respektojne gjithnje te drejtat e autorit kur sjellin materiale ne faqe dhe te tregojne burimin e lajmit.

5. Komentet dhe bisedat duhet te jene ne shqip, me perjashtim te ndonje rasti te rralle.